Reunió pares i mares

Ací us deixe un powerpoint amb tota la informació de la reunió que varem realitzar a l’inici de curs, per a tots aquells que no van poder assistir. Espere que siga de utilitat:

REUNIÓ DE PARES I MARES

6 Respostes

  1. Bon dia,

    Abans de res, disculpar-me de no haver pogut assistir a la reunió de pares ja que hi era a la mar aquests dies. Ara estem a la temporada de la tonyina i no se pot deixar escapar. Ja m’he apuntat el horari de tutoria ja que, encara que he tingut una idea dels objectius d’ensenyança a través del powerpoint que ha realitzat m’agradaria parlar amb vostè més personalment de la meva filla Núria per explicar-li el problema que té. He vist que té tutories els dimarts i dijous, li aniria bé el dijous 28 de gener?

    Moltes gràcies i fins aviat!

    Jaume

  2. Bon dia,

    Soc la mare de Marta Galvany, no sé si se’n recorda vaig parlar amb vostè el dia de la reunió. Li confirmem l’assistència a la sessió d’afecte y coeducació en la educació primària i també a la sessió dels estereotipes sexistes. Ho trobo molt interessant i sis plau ens informa si surt qualsevol ponència o jornades d’educació encara que sigui a l’exterior del centre?

    Moltes Gràcies

    Neus

    • Hola Neus,
      em dóna molt de gust que les dues esteu interessades al programa de “Educació per a la igualtat”. És una novetat d’aquest any i espere també propostes per la vostra banda de més temes per a tractar. Salutacions,

      Laura

  3. Bona vesprada,

    Soc la mare de Marc Valor. Era per demanar-li a quina hora podria parlar amb el professor d’educació en valors ja que voldria consultar amb ell quin serà el programa del curs. En Marc m’ha comentat algunes coses i metodes d’ensenyança que m’agradaria concretar.

    Gràcies

    Lidia

  4. HOla Lídia,
    doncs no crec que el Jordi tinga cap problema per a parlar amb tu. Pots contactar amb ell personalment al telèfon de l’escola o al mail general.
    Salutacions,

    Laura

Deixa un comentari